Koop slim, draag zorg

11/05/2020

Beste klanten

De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat onze winkels opnieuw geopend kunnen worden zodat jullie zoveel als mogelijk kunnen klussen en schilderen in jullie kot en tuin.

Vanaf maandag 11 mei ‘20 zijn we opnieuw bereikbaar tijdens onze gekende openingsuren:

Ma-Vr: 8u30-12u en van 13u tot 17u30

Za:         10u-12u en van 13u tot 16u

En zijn we dus enkel gesloten op zon- en feestdagen.

Omdat we de veiligheid van jullie en van onze medewerkers moeten kunnen garanderen vragen we wel om rekening te houden met de volgende richtlijnen:

Afhaalservice

Plaats jouw bestelling op voorhand per e-mail of telefonisch. Dan sturen wij een offerte door die je op voorhand dient te betalen. Na ontvangst van jouw betalingsbewijsje bezorgen wij een afhaalnummer voor afhaling de dag erna. Alle bestellingen voor 12u kunnen de dag erna vanaf 10u opgehaald worden. Dan kun je gewoon langskomen om de bestelling op te halen zonder tijdsverlies.

Leveringen aan huis

Plaats jouw bestelling op voorhand per e-mail of telefonisch. Dan sturen wij een offerte door die je op voorhand dient te betalen. Na ontvangst van jouw betalingsbewijsje plannen wij de levering in. 

Binnen een straal van 25km rond onze vestigingen in Brugge, Eke, Hasselt en Wommelgem

Alle bestellingen vanaf 100 euro worden gratis geleverd met onze eigen transportdiensten. Onder de 100 euro vragen wij een leveringskost van 15 euro. Wij leveren contactloos. Wij bellen aan en onze goederen worden op de stoep aan jullie voordeur geplaatst door onze bezorgers. Aangezien alles op voorhand betaald werd, is er geen fysisch contact tussen jullie als klant en onze bezorger. Retours kunnen echter niet meegenomen worden.

Wij hebben we volgende bestel- en leveringstermijnen:

Paintfactory Brugge: vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Paintfactory Antwerpen: vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Paintfactory Gent: vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Paintfactory Hasselt: vaste leveringsronde op dinsdag en donderdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot woensdag 12u worden op donderdag uitgeleverd.

Buiten een straal van 25km rond onze vestigingen in Brugge, Eke, Hasselt en Wommelgem 

Alle bestellingen leveren wij met DHL of BPOST in gans België en Nederland. Dit kost 10,90 euro per colli tot 20kg en 68,85 euro voor een europallet. Wij leveren gratis vanaf 400 euro. Aangezien dit door een externe transporteur wordt uitgevoerd, kunnen wij geen exacte leveringsdatum garanderen. Maar dit zal in de meeste gevallen binnen de 2 tot 3 werkdagen zijn.

Winkelbezoek

- Het aantal klanten dat op hetzelfde moment in onze winkel mogen zijn wordt beperkt tot maximaal 2 klanten per winkelmedeweker. Zodra klanten de winkel verlaten, wordt de deur geopend voor nieuwe klanten.

- Gelieve alleen te komen.

- Bij voorkeur elektronisch betalen.

- Houd een veilige afstand van minstens 1,5 meter van elkaar, en dit zowel binnen als in de wachtrij buiten.

- Blijf maximaal 30 minuten in de winkel.

Kleuradvies

Onze gratis kleuradviezen aan huis zijn op dit moment ook terug toegelaten. Vraag dus uw afspraak aan. Mailen kan naar florence@paintfactory.be voor regio West -en Oost-Vlaanderen. nancy@paintfactory.be voor regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Indien jullie een kleurenwaaier wensen te gebruiken, kunnen jullie deze ook bestellen aan 40 euro (waarborg). In onze winkels kunnen jullie de waaier steeds terug afgeven voor de waarborg.

We dragen zorg.

Het Paintfactory team