Muurverf trends 2022

20/10/2021

We zetten de trends voor 2022 op een rijtje zodat jij met een gerust hart je muurverf online kan kopen. Ontdek ons staaltje kleuradvies recht vanuit de fabriek!

De manier waarop we wonen, leven en werken is onherroepelijk veranderd. Onze thuis is nog belangrijker geworden, net als de natuur in huis brengen. Er wordt meer gekozen om zones af te bakenen in huis, en die zones mogen al eens wat opvallender zijn.

-        Nude kleuren brengen rust in huis en in je hoofd en zijn het perfecte canvas voor je interieur. Ze worden gecombineerd met wilde, natuurlijke materialen en zachte stoffen.

-        Colour blocking blijft hot & happening. Hier verandert er wel een en ander: er wordt meer gekozen voor zachte kleuren die aan de natuur doen denken.

-        Pastel is back, en zal dat ook wel even blijven. De ergste crisis is voorbij, we staan weer lichter in het leven. Vrolijke pastelkleuren peppen je op, zonder te druk te zijn. We zien overal lila opduiken, in verrassende combinaties met natuurlijke tinten.

Meer weten over ons trendkleur voor 2022? Ontdek het hier: Trendkleur Jasmijnwit