Trendkleur Jasmijnwit

20/10/2021

Jasmijnwit: de Paintfactory trendkleur voor 2022.

Natuurlijk zijn onze FAVO kleuren een blijvende bron van inspiratie. We selecteerden dé kleuren voor 2022 zodat de keuze voor de juiste verf voor binnen en buiten nog makkelijker wordt. Jasmijnwit is enorm veelzijdig. Het is een zachte verfkleur, maar heeft toch een opvallend edgy kantje. Als wittint met een lila gloed geeft het je interieur een persoonlijke touch en is het te combineren met enorm veel andere kleuren. Het is een optimistisch kleur, subtiel en rustgevend.

Rond het Jasmijnwit hebben wij nog een aantal kleuren geselecteerd om een warm en verrassend interieur te creëren: Sienna Rood, Caramelbeige en Zonnesteenrood.

Je kan Jasmijnwit gebruiken op zoveel verschillende manieren. Op zichzelf is het een neutrale kleur muurverf die in elke ruimte frisheid kan brengen. Denk maar aan een keuken die ’s zomers baadt in het licht en bij lange donkere dagen die subtiele pasteltint naar boven gaat laten komen.  In de slaapkamer combineert het heel goed met lichte houttinten.

De combinatie waar wij verliefd op zijn is Jasmijnwit met diepe, uitgesproken natuurtinten. Colour blocking met Jasmijnwit en Sienna Rood in de inkomhal, meer welkom kan je niet zijn. In de woonkamer zien we Jasmijnwit met de natuur als hoofdrolspeler in diepe roden, bruintinten en veel groen.

Nog aan het twijfelen? Bestel onze FAVO kleurenwaaier en krijg het aankoopbedrag terug bij je verfaankoop!

Onze blik op de trends voor 2022 vind je hier: Muurverf trends voor 2022