Bevepe gebleekte lijnzaadolie

Transparant

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Nu bestellen is vrijdag afhalen in de winkel of vrijdag verzondenBevepe gebleekte lijnzaadolie is een uit olievlas vervaardigde en gezuiverde olie, die door een blekingsproces lichter is gemaakt. 


Het is een hoogwaardige grondstof voor de fabricage van alkydhars en wordt ook toegepast in de verf-, drukinkt en chemische industrie.

Als grondstof om verf te maken.

Grondstof voor linoleum.

Grondstof voor vernis of houtolie.

Grondstof voor zepen.

Lijnolie gebleekt is een natuurproduct, vervaardigd van lijnzaad.

Impregneren van hout en beton

Beschermen van ijzer

Onderhouden van kwasten

 


  • Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 10°C of boven de 30°C is.
  • Relatieve vochtigheid max 80%
  • Met lijnzaadolie verontreinigde lappen kunnen, door het polymeriseren, brandgevaarlijk zijn. Als lappen of keukenpapier met lijnzaadolie op een hoop worden gelegd kan er een exotherme chemische reactie optreden, met warmteontwikkeling tot gevolg. Dit heet 'broei' en kan tot brand leiden. Er wordt daarom geadviseerd om lappen en doeken waar lijnzaadolie in zit, vlak op te hangen om de lappen te laten drogen.