NATURAL PARKET

Transparant

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Nu bestellen is dinsdag afhalen in de winkel of dinsdag verzondenNATURAL PARKET is een unieke protector die de natuurlijke uitstraling van hout nagenoeg bewaart, net alsof het niet behandeld is. NATURAL PARKET is potmat, beschermt uitstekend tegen slijtage en vlekken. NATURAL PARKET is wateroplosbaar, geurt bijna niet, heeft een mooie egale vloei en vergeelt niet.


NATURAL PARKET kan worden toegepast op parket-, kurk-, beton-, linoleum en plankenvloeren. Meubelen en ander houtwerk. Kan worden toegepast in omgevingen met normaal tot intensief beloop.
NATURAL PARKET is ook getest op vergrijsde eiken vloeren. U zoekt een product om deze vloeren optimaal te beschermen zonder sterke verkleuringen? NATURAL PARKET is de oplossing.Vaak samen gekocht met