PRIMER MUUR

Standaard wit

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

PRIMER MUUR is een watergedragen isolerende grondlaag met een uitstekende dekkracht voor binnenmuren. Toepassingen: geschikt voor binnenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipskartonplaten, metselwerk, beton en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken om verschil in inzuiging weg te nemen. Houdbaarheid: Bewaard in oorspronkelijke verpakking en op een droge en vorstvrije plaats: min. 12 maanden. Reiniging: Reinig handen en gereedschap onmiddellijk na gebruik met zeep en water.

 


PRIMER MUUR is geschikt voor binnenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipskartonplaten, metselwerk, beton en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken om verschillen in inzuiging weg te nemen.


  • Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 5°C is en max 30°C.
  • Relatieve vochtigheid max 80%
  • Raadpleeg steeds het veiligheidsinformatieblad


Vaak samen gekocht met