PRIMER MUUR BUITEN

Standaard wit

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

PRIMER MUUR BUITEN is een watergedragen primer voor buitenmuren, op basis van een ultrafijne, zelfvernettende acrylaatdispersie. Neemt verschillen in inzuiging weg zodat een egale eindafwerking mogelijk is. Weerstaat de vorming van zouten. Toepassingen: geschikt voor muren buiten. Geschikt als hechtbrug op allerlei ondergronden, zoals bakstenen, gewappende betonpanelen, bestaande verf, … Kan toegepast worden op gevels met zoutuitbloei. Houdbaarheid: Bewaren in oorspronkelijke verpakking en op een droge en vorstvrije plaats, min 12 maanden. Reiniging: Reinig handen en gereedschap onmiddellijk na gebruik met zeep en water.

 


PRIMER MUUR BUITEN is geschikt voor muren buiten. Geschikt als hechtbrug op allerlei ondergronden, zoals bakstenen, gewappende betonpanelen, bestaande verf, … Kan toegepast worden op gevels met zoutuitbloei. Zie bij verwerking voor meer info.Vaak samen gekocht met