MUUR STRUCTUUR

Standaard wit

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

MUUR STRUCTUUR is een fijn 'sandy' gestructureerde watergedragen muurverf voor binnen en buiten op basis van een acrylaatdispersie. Toepassingen: Geschikt voor binnen –en buitenmuren in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, behang en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken. Houdbaarheid: Bewaren in oorspronkelijke verpakking en op een droge en vorstvrije plaats, min 12 maanden. Reiniging: Reinig handen en gereedschap onmiddellijk na gebruik met zeep en water.

 


MUUR STRUCTUUR is geschikt voor binnen –en buitenmuren en plafonds in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, behang en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken.Vaak samen gekocht met